Cum sa te dezvirginezi ( deflorezi )

Cum sa te dezvirginezi ( deflorezi ) si evident care-i pozitia ideala pentru o incepatoare, sunt cele mai intalnite intrebari ( sau nu ) in randul celor virgini.

Teoretic, fetele sunt curioase ce pozitii sunt recomandate pentru deflorare pentru a nu fi atat de dureros, dar zic teoretic deoarece in epoca noastra mondena durerea face parte din placere, si chiar pot spune ca sta bine ca si procent, adica daca nu e cu durere, bataie, tras de par, intoarse, speciale, clar masculul e “slabut” .

Specialistii spun : la dezvirginare ( deflorare )  se recomanda folosirea lubrifiantilor, intrucat femeia ar putea sa aiba o stare “ciudata” care sa nu-i permite sa secrete lichidele lubrifiante. Dupa lubrifierea totala a zonei clitorisului, se recomanda introducerea unui deget usor in vagin, pentru a o obisnui pe partenera cu senzatiile erotice. Cu degetul se cauta zona punctului G, care poate fi atins si daca partenera e virgina. In momentul descoperirii acestuia pe peretele frontal al vaginului, se recomanda stimularea lui, pana in momentul cand partenerul simte ca femeia este pregatita pentru penetrare. In acel moment, partenerul introduce usor penisul in vagin si cu miscari incete si senzuale incearca sa patrunda in adancurile ei. Daca femeia simte o durere usoara, partenerul trebuie sa se opreasca putin si sa o alinte in continuare, sa o faca din nou sa traiasca senzatiile tari de la inceput.

Pozitia ideala pentru a incepe viata sexuala pentru o femeie este pozitia misionarului, in care ea lasa partenerul sa-i coordoneze miscarile si sa preia controlul. Cu o astfel de formula nici un barbat nu poate da gres, dar a se retine ca ingredientul cel mai important al acestei formule il reprezinta dorinta barbatului de a produce placere.

Ti-ai dat seama ca tot ce e scris de “specialist” e scris de o “specialista” ? de o ea?! A? Da, e madame Dr. Evelyn Cristescu care ori a vorbit din experienta ori clar interesul ei era clar doar sa apere ceea ce simte femeia ( fetita mare, virginica ), desi ma repet, in epoca noastra actiunea predomina fata de preludiu si tandrete.

Desi sunt total d`acord ( pentru o virgina ) cu ce a spus madame mai sus, totusi as intreba-o de unde stie van damme virginelu care e punctul G daca e si el virgin? A? o schita n-ai putut face si tu, sau macar cartea tehnica, sau un mic detaliu acolo.

Mi-a mai placut foarte mult cum a spus madame doftor ca el virginelul trebuie sa “o patrunda in adancurile ei” , adica cum? Si cand e virgina prinde aer? D`apoi cand depaseste numarul si garantia? Ce papucii mei faci cu ea? Ca de vulcanizat clar nu se poate si chiar nu cred ca este vre-un barbat caruia sa-i placa sa prinda aer, dar ma rog…poate am imbatranit eu.

La cum se face la noi sex in grup, posta de prin clasa a 6 a cu baietii de clasa a 8 a, hard and sado, clar etapa cu dezvirginarea ( deflorarea ) este ceva foarte banal si lejer pentru ai nostri tineri. Si asta e bine, doar daca vrem ca toti sa ajunge strabunici, sau oare din cauza ca in 2030 varsta de pensionare va fi 65 ani ?!

Pe mine ce ma sperie e ca tinerii astia din urma noastra ajung sa nu mai aiba nici o placere cand fac sex, indiferent ca e hard, sado, normal, etc, caci la cum folosesc ei calculatorul la 5 ani, la 7 ani au deja gajica si mobil, la 10 ani deja nu mai sunt virgini ( ca s-au dezvirginat in posta ), la 12 deja stiu aproape tot despre regina sex-ului anal, iar la 14 la buletin deja se gandesc ca swing-ul nu le mai ofera nici o placere….

Morala : O viata sex-uala regulata iti ofera beneficii pe termen scurt si lung, dar doar daca e o viata sex-uala regulata.

Greu m-am hotarat care sa o aleg piesa articolului, asa ca pe las pe voi sa le alegeti

Piesele articolului :

B.U.G Mafia – Hoteluri

Codu Penal – Spune Daca Faci

Tatone&Puya&Cabron – Fete Cu Stil ( videoclip )

Videoclipul articolului : Puya & Alex – Sus pe bar ( necenzurat )

Autor: C.A.