20 de afaceri mici mici mici

descarca-ghidul-de-afaceri


Toata lumea cauta idei de afaceri profitabile, idei de afaceri mici, idei de afaceri cu investitii mici. Blogul de afaceri www.CiprianAndronache.ro a realizat un ghid de afaceri “Afaceri sub 5.000 Euro” oferit gratuit pentru toti cei care doresc o afacere mica.

Blogul de afaceri www.CiprianAndronache.ro ofera gratis un ghid de afaceri “ Afaceri sub 5.000 Euro “ direct la rubrica “Ghid De Afaceri”.

Am extras si noi aceste 20 de idei de afaceri mici :

1. Franciza tapet. Tapetul este o noua fita in materie de amenajari interioare, deci clar ciprianandronache.ro are dreptate cu privire la aceasta afacere profitabila.
2. Blog despre masini. Si eu caut un astfel de blog in Romania. Un blog unde intr-adevar sa gasesc informatii reale despre masini. Cat consuma o anumita masina, cat costa asigurarea, etc. Clar este o afacere online de success.
3. Atelier costume nunti. Sincer, dar sincer, rar am gasit un costum care sa nu il duc de nou la croitor. E mult mai simplu sa-l luam gata facut pentru noi. Deci clar este o afacere profitabila.
4. Agentie comenzi pe internet. Tinand cont ca in 2012 mai sunt foarte multi care nu stiu sa foloseasca pc-ul, clar e o afacere profitabila.
5. Magazin de cadouri. CiprianAndronache.ro ofera gratuit proiectul de afacere la aceasta afacere profitabila. Cei interesati pot descarca gratis acest ghid de afaceri deoarece intr-adevar este o afacere speciala, unica si profitabila.
6. Firma servicii. Serviciile vor merge mereu. Pana sa ajungem ca americanii sa taxam orice serviciu mai avem, deci clar e o afacere buna.
7. Magazin de handmade. Toate romancele sunt “casnice” si atunci? Clar e o afacere buna.
8. Atelier foto/video. Nu doar cei care se casatoresc, ci toti avem nevoie de amintiri,deci clar este o afacere profitabila.
9. Agentie DJ/MC. La cat costa o formatie, clar multi vor apela la DJ, deci clar este o afacere buna.
10. Agentie consultanta. Nu suntem toti specialisti in toate domeniile si mereu suntem obligati sa apelam la specialisti, ceea ce denota clar ca aceasta idee de afacere este o idee buna.
11. Firma de amenajari interioare. Ne-am saturat toti de rigips si spoturi, vrem altceva. Vrem un Tapet 3D sau orice altceva. Intr-adevar o afacere profitabila.
12. Asociatie Agricola. Peste 50% din populatia Romaniei traieste in mediul rural, si atunci? Daca tot ocupatia de baza este agricultura atunci sa facem profit din agricultura. Clar este o idee de afacere profitabila si o afacere de viitor.
13. Reparatii electronice. Vor aparea din nou cizmariile, d-apoi reparatii electronice. O afacere buna si asta.
14. Agentie picturi la comanda. Romanul este artist, insa putini au picturi/tablouri in casa. Da este o afacere de viitor.
15. Showroom antichitati. O afacere pentru orice pasionat de arta, clar.
16. Magazine strict specializate. Intr-adevar se va reveni la modelul din perioada comunista, deci da este o afacere de viitor.
17. Agentie translatori. Nu degeaba invatam de la gradinita 2 limbi straine, no? Deci clar este o afacere profitabila.
18. Salon tatuaje. Din 2013 in Romania va fi o intreaga nebunie in materie de tatuaje. Se deschis saloane foarte multe in tara. Si eu am 5 tatuaje, deci clar este o afacere profitabila, este o afacere FOARTE PROFITABILA daca calculez cat am platit eu pe cele 5 tatuaje.
19. Agentie plasare forta de munca. Recunosc ca exista job-uri la care eu nici nu m-am gandit, deci clar este o afacere mica si buna.
20. Agentie webdesign. Suntem cei mai buni, deci oricand va fi o afacere rentabila.

Cei interesati de afaceri profitabile si de afaceri unice in Romania sunt rugati sa citeasca zilnic acest blog de afaceri www.ciprianandronache.ro.

Disclaimer: Hartancui.ro este un site de parodii populare si pamflete!